Så går det till

Det här är vår primära uppgift

FL4i finns för att fånga upp företagens behov och matcha dem med de erbjudanden och support som finns i Östra Mellansverige. Vi utvecklar samverkan och samordnar insatser inom många teknikområden, för att stärka företag, tillväxt och konkurrenskraft på regional men också nationell nivå. Exempel på teknikområden är 3D printing, avancerade material, automation, life science, produktion och robotik.

Vad händer när du kontaktar oss?

En av våra koordinatorer hör av sig till dig med ytterligare frågor och information gällande ditt ärende. Företagslotsens uppgift är att ge en samlad information om hur lotsning fungerar och att lotsa dig till rätt aktör. Vår svarstid beräknas vara mindre än 24 timmar. 

Vilka erbjudanden har ni idag?

De vanligaste insatserna som erbjuds inom FL4i är nätverksbyggande samt kompetenshöjning vilket i de flesta fallen handlar om matchning och lotsning av företag till rätt aktör och insats men också rådgivning och även internationalisering. Se Erbjudanden för aktuell information om vilka insatser som erbjuds av våra aktörer och partners. Information uppdateras löpande. 

Kostar det någonting?

Att få hjälp i FL4i och bli lotsad till rätt aktör eller person kostar ingenting.

Få stöd redan idag

Våra koordinatorer finns här för att hjälpa dig utforma en utvecklingsplan för just din verksamhet. Hitta våra koordinatorer under kontaktsidan. Du kan också fylla i kontaktformuläret här bredvid så lotsar vi dig rätt. Vill du hellre se aktuella erbjudanden? Klicka här.

GDPR-godkännande

11 + 11 =

Vi har genvägarna

Låt inte motgångar hindra er utveckling. Få utveckling och stöd till ditt företag för implementering av teknologier och koncept inom bland annat automation, produktionsteknologier, AI, material och life science