Samverkan över gränser för morgondagens samhälle

”No man is an island” är ett klassiskt uttryck som symboliserar hur viktigt det är att vi tar hjälp för att lyckas. Det kan verka klyschigt, men i det paradigmskifte vi nu står inför med digital transformation och grön omställning är samverkan än viktigare än tidigare. Kom och lyssna till Björn Arvidsson från Stuns Life Science som berättar hur samverkan sker på nya sätt i Fastlane 4 Industry, i liten skala men med skalbara lärdomar.

Var: Spektrum Ebbepark, Fridtunagatan 41, 582 13 Linköping
När: 12.00-12:30

Från kl 11:30 bjuder Svinneriet på mingellunch, och efter Björns föreläsning finns det möjlighet att stanna kvar och lyssna på intressant mini talks av bland andra Rise, Epishine och Ynvisible.

Anmäl dig här!

Välkommen att ta del av våra olika arrangemang

Inom projektet anordnar vi gemensamma kostnadsfria webbinarier inom flera olika expertisområden: automation, robotik, produktion, 3D-printing, material och life science. Här får du ta del av vår kunskap och erfarenheter, bredda ditt kontaktnät och få verktyg för att lyckas med företagsutveckling. Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor kring några av våra evenemang? Kontakta oss.

. . .