MatchTech med MITC

Söker du en ingenjör? För dig som behöver anställa ingenjörer!

MITC i samarbete med Naz Consulting bjuder in till Match- Tech, en nätverksträff för bättre integration, ökad inkludering & mångfald inom teknikbranschen!

Många teknikföretag står idag inför den stora utmaningen att hitta och anställa skickliga ingenjörer. För att klara av den utmaningen behöver vi hitta nya former av samarbeten. Ett sätt kan vara att bygga broar mellan utrikesfödda ingenjörer och företag runt om i Mälardalsregionen. Men hur gör man det? Det är här vi vill hjälpa er på traven.

På nätverksträffen får företag träffa ingenjörer med kompetenser inom produktion, maskinteknik, logistik, elektronik och IT. Målet är att stärka och bredda era rekryteringskanaler samtidigt som skickliga ingenjörer får förutsättningar att bidra med sin kompetens och komma ett steg närmare arbetsmarknaden. Detta är också en satsning i att stärka företagens mångfalds- och inkluderingsarbete runt om mälardalsregionen genom att just fokusera på denna målgrupp. Träffarna genomförs kring kompetens- och erfarenhetsutbyte i workshop-form. Ingenjörerna lämnar en intresseanmälan till nätverksträffarna för att sedan handplockas utifrån de kompetenser och behov som företagen skickar in.

Syftet med träffen är att ni som företag ska få chansen att hitta och knyta nya kontakter med ingenjörer som kanske blir er nästa kollega.

Anmälan

Läs mer och anmäl dig här!

Kontakt

Har ni frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till oss.

Ulrika Allgren Strand, ulrika.strand@mitc.se 076-001 60 06

Elvira Synnelius, elvira.synnelius@mdu.se 070-435 32 19

Välkommen att ta del av våra olika arrangemang

Inom projektet anordnar vi gemensamma kostnadsfria webbinarier inom flera olika expertisområden: automation, robotik, produktion, 3D-printing, material och life science. Här får du ta del av vår kunskap och erfarenheter, bredda ditt kontaktnät och få verktyg för att lyckas med företagsutveckling. Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor kring några av våra evenemang? Kontakta oss.

. . .