Artificiell Intelligens för korta produktionsserier

Artificiella intelligens har stor potential när det kommer till att förbättra kvalitetsavsyning och flexibla automationslösningar med integrerade vision och detektering. Men existerande lösningar har främst applicerats på stora produktionsvolymer med långa serier. Utmaningen med artificiell intelligens är de krävande omkonfigureringar och omkalibreringar som krävs. Vi ser därför ett stort behov av att utveckla nya metoder för artificiell intelligens som kan hantera korta produktionsserier.

Automation Region och RISE bjuder in till ett interaktivt webbinarium som riktar sig till företag inom tillverkningsindustrin med många, men korta, produktionsserier inom till exempel metall-, plast-, och glasproduktion. Du arbetar inom industrin idag och har egen praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin som du kan dela med dig av.

Vid detta tillfälle kommer du att få en kort introduktion till artificiell intelligens för korta tillverkningsserier samt en demo av defektdetektering. Därefter en diskussion kring deltagarnas erfarenhet och utmaningar där artificiell intelligens kan vara en del av lösningen.

Antalet platser är begränsat och du som anmäler dig förväntas delta aktivt under hela webbinariet.

Datum: 8 juni kl. 9:00-10:00

Plats: Zoom (Zoom-länk skickas ut till anmälda deltagare)

Arrangeras av: Automation Region och RISE

Läs mer och anmäl dig här.

Välkommen att ta del av våra olika arrangemang

Inom projektet anordnar vi gemensamma kostnadsfria webbinarier inom flera olika expertisområden: automation, robotik, produktion, 3D-printing, material och life science. Här får du ta del av vår kunskap och erfarenheter, bredda ditt kontaktnät och få verktyg för att lyckas med företagsutveckling. Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor kring några av våra evenemang? Kontakta oss.

. . .

Kommande event

There are currently no events.